24 sep. 2009

Höstrusk

Hej alla i höstrusket!
Nu känner man verkligen för att dricka the och mysa ner sig i soffan med en filt.
Jag lägger upp lite bilder på hängaren i sovrummet och en ny låda som vi hittat på Slottstallets möbler. Om ni är i krokarna runt Helsingborg/Ängelholm så passa på att besöka den butiken eller gå in på deras hemsida http://www.slottstallet.se/. De har en gammal skånegård varav butiken ligger i det gamla stallet. Massor med fina saker!




19 sep. 2009

Wow

Höll på o svimma när jag såg antalet kommentarer på förra inlägget!

Jag har inte haft tillgång till internet nu på två dagar så det blev en liten chock. Sen såg jag att Johanna skrivit om min blogg. Så super roligt och värmande med så många fina kommentarer.
TACK så mycket för alla fina ord och tack Johanna som tipsat om min blogg. Nu känns det ju extra roligt att skriva nya inlägg. Jag ska försöka att hinna med att kolla in alla era bloggar också. Det är alltid roligt med nytt. Jag ska lägga upp bilder sen på en ny skylt som Robert designat ihop.

Ha en riktigt go´helg!

14 sep. 2009

FÄRDIGA

Äntligen!!
Nu kommer vi förhoppningsvis en bra tid framöver slippa byggdamm, röra, intorkade rollrar, färgfläckar i håret, skitiga sönderfläckade kläder och framförallt stressen som en renovering oftast innebär. Nu kan vi bara njuta av vår fina lägenhet och vårt nya fina sovrum.
Vi är så nöjda med resultatet. Vi ska sätta upp en sak till på en av väggarna och fixa ett nytt olivträd, men de är ju smärtfritt. Weeeee!
Den första oktober kommer Johanna Flyckt som är frilansreporter för en hel del inredningstidningar, Sköna Hem, lantliv m.m (jag ljuger väl inte nu Johanna?....) till oss och ska göra ett reportage. Det ska bli sååå spännande!! Vi har sett fram emot detta så länge eftersom vi bestämde datum för flera månader sen. Men gud va tiden har gått fort!
Jag lovar att lägga upp bilder på besöket! Ha en trevlig vecka!

Alla väggar är stoade och bara en vägg är målad vit + skorstenen

Vår nya skylt som vi köpte och hämtade hos Lene under trädgårdsmässan.

4 sep. 2009

Julafton

Hej alla!

Ja nu har det vatt julafton här igen! Lene hade utställning på Sofiero så vi passade på och beställde lite grejor från henne. Hon bjöd dessutom på inträde så vi kunde komma in och kolla runt på mässan. Mycket fint, men jag är inte så värst intresserad av trädgård och växter. Men det var ändå mysigt att gå runt och man fick även gå in på slottet och titta på utställning av Karin Larsson.

















Vi beställde bland annat små metal skyltar med siffror till våra innerdörrar och en gammal metalskylt till skåpet i vardagsrummet. De andra grejorna lägger jag upp i nästa inlägg.
























Trevlig helg!